2777
2789
عنوان

😆😲بیاید ی بازی😆❤😻

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 382 پست
 اینکه یورتمه نمیره    

جفتک میزد تو کوچه ها

چ فرقی داره ..مهم اینه ک الاغ تو تصویرو تو جمله اوردم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا خر را شناخت و شاخ بهش نداد مفهوم : در مورد افرادی گفته می شود  که اگر قدرت داشت باشند ...

نرگس بيا اينهمه اطلاعاتمونو نريزيم روو دايره،ي كم پَلَشت بازي در بياريم بخنديم😎

سالِ جديد بهترين سالِ زندگيِ منه،هم مهربونتر ميشم با شوهرم و اشتباهاتمو تكرار نميكنم هم مامان ميشم🤩😍🤪😎
خدا خر را شناخت و شاخ بهش نداد مفهوم : در مورد افرادی گفته می شود  که اگر قدرت داشت باشند ...

درسته😒😭😂😆🌹

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

هر کی خربزه میخوره پای لرزشم‌میشینه

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

ای متقلب .. من انصراف میدم .. با کمال صداقت داشتم جواب میدادم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
خربزه خوردی پا لرزشم بشین 

ووووو😮👌درسته🌹

اصل ضرب المثل :

هر که خربزه می خورد پای لرزش هم مینشیند

مفهوم :

کاری که کردی باید فکر عاقبتش هم باشی

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪