2777
2789
عنوان

ریسه نمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذاشتم

خوشگله وای سفیداشم قشنگه به به چ باسلیقه

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
خوشگله وای سفیداشم قشنگه به به چ باسلیقه

باهاشون اون وقت رنگ های مختلف میخواستم بزاررم.

حالا دو دل شدم 

اخه این نمد ترکیه ها رنگ های ساده استفاده میکنن شلوغش نمیکنن

باهاشون اون وقت رنگ های مختلف میخواستم بزاررم. حالا دو دل شدم  اخه این نمد ترکیه ها رنگ های س ...

میدونی میتونی سفیددرست کنی فقط نوک وبال ایناشورنگی کنی خاکستری حالت عکس سیاه سفیدمیشه یااگرهم رنگی درست کردی دورنگ باشه

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
ممنونم دوستم.بووس

خواهش میکنم گلم 😘