دوستان من میخام ریسه نمدی گنجشک درست کنم برا در اتاق کودک.به این صورت که کلی جوجه باشن و از آویز کنفی آویزون باشن.حالا نمیدونم جوجه های رنگی رنگی و همه رنگی درست کنم یا خاکستری با بالهای صورتی و آبی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
باهاشون اون وقت رنگ های مختلف میخواستم بزاررم. حالا دو دل شدم اخه این نمد ترکیه ها رنگ های س ...
میدونی میتونی سفیددرست کنی فقط نوک وبال ایناشورنگی کنی خاکستری حالت عکس سیاه سفیدمیشه یااگرهم رنگی درست کردی دورنگ باشه
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹