2777
2789

شوهرم توواتساپ کانالهای بد داره ازایناکه پروفشون زنهای لخت و بعد فیلم عکس بدتوشه.  تولیست کانالهای واتساپ ۵ ۶ تاکانال اینجوریم هست  بنظرتون به روش بیارم یانه. ومطمعنم فیلما وعکسارو چک می‌کنه  اینم بگم اینستا نداره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به روش بیار خیلی ام جدی و عصبی ب روش بیاد حساب کاربیاد دستش بگو بار دیگه ازاین کانالا ببینم تو گوشیت وای به حالت، بترسونش 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

البته همه مردا دارن 

عزیزم چرامیگی همه مردا؟؟؟؟؟ شوهرمن نداره، شوهر شما اگ داره این از بی بخاربودن شماست ولی نگو همه مردا بگو بعضیا... بعدم چون خیلیا ب قول شما دارن نباید طبیعی جلوه بدی که... 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

خب براش جذاب شو نگاه نکنه

بی ربط ترین کامنت قرن

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

اول از روشای غیر مستقیم استفاده کنین 

مثلا یه فیلم معمولی میبینین آقاهه فرضا لباسشو درآورد نگاه تون رو برگردونین یه طوری که ایشون متوجه بشه

بعدش علتش رو بگین که نمیخوام دیدن بدن برهنه یه مرد دیگه باعث بشه تو واسم تکراری بشی 

دوست دارم متقابلا تو هم زن کم پوشش دیگه ای رو نبینی 

از این سبک گفتگو ها اگه جواب نداد و تاثیری نداشت 

مستقیم بگین ناراحت میشین و پاکش کنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿