2777
2789

دعای معراج بذار داخل کیفت همراهت باشه و هر روز بخون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای معراج بستگی بخت رو درست میکنه‌؟

بله حدیث پیامبر(ص) هست که از جبرئیل نقل میکنن اگر درست یادم باشه

بله بخت بسته رو باز میکنن و خیلی چیزهای دیگه + کلییی ثواب که از شمارش خارجه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بخت هیچکس بسته نیست همه اینا الکیه من همه راهارو رفتم خدا باید بخواد

اگ اینطورع چرا هیچکس بهم توجه نمیکنه حتی کسی ک خیلی دوسش داشتم نگاهش از روم بر نمیداشت اما ی شبه نمیدونم چیشد ک روشو ازم برمیگردونه...و هر خواستگاری ک میاد خونمون حالا برا هرکدوممون میره دیگ بر نمیگرده

اگ اینطورع چرا هیچکس بهم توجه نمیکنه حتی کسی ک خیلی دوسش داشتم نگاهش از روم بر نمیداشت اما ی شبه نمی ...

مشکل شاید از جای دیگست 

احساس میکنم ادما انقدر درگیر زندگی و مشکلات خودشون شدن که کسی دیگه نمیاد بخت کسی رو ببنده 

تو اجتماع هستی؟شاغلی؟تحصیلاتت؟

ظاهرت چطوره؟دوستانت چطورن؟محل زندگیت کوچیکه یا بزرگه؟

اینا همه تاثیر داره

خانوادت یه وقت رد نمیکنن بهت نگن؟

نمیگم این چیزا وجود نداره وجود داره 

من پیش دعانویس رفتم بیشتر گره افتاد هیچ کار نکرد اینا همه شیادن

همون سوالاتی که من پرسیدم رو جواب بده؟

قرآن زیاد بخون،گردنبند بخر از اینا که توش دعا میندازن دعای معراج رو بنداز گردنت(جز موقع سرویس حمام و ماهانه)

"هر تلخی و مرارتی خواهد گذشت، فقط صبر کن و به روزایی فکر کن که لبخند واقعی‌ت رو دوباره می‌بینی." 🌿✨

حزر امام جواد بگیر،غسل رفع سنگینی انجام بدهقرآن خیلی بخون به خصوص چهار قل تکویر ایت و الکرسیزیارت عا ...

حرز امام جواد گردنمه..عاشورا ی ماه تمام صبح و شب تاچهل روز خوندم نشد ک نشد

تا خدا هست بسپار بهش نگران نباش به وقتش همه کار میکنه

بخدا هر راهیو رفتم دیگ خسته شدم سنم داره رد میشه الن 32 سالمه کسی نمیاد حتی کسی ک دوسش دارم بهم توجه نمیکنه چ برسه ادمای دیگ