2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

76 بازدید | 7 پست

آمار خ شونت ، قت ل ، آزا ر ، و ربودن خانوم ها بالاست 

خانوم های مستقل و مجرد هم گاهی دچار مشکل میشن بعد فکر کنین که اگر خانومی بی پناه و ضعیف باشه از نظر قدرت بدنی اگر با مرد درگیر بشه با یه هل دادن ساده و خوردن سر خانوم به مبل ، دیوار ، دستگیره در ، میز و ... در جا کشته میشه 

در رویاهاتون زندگی نکنید آمار خ شونت علیه زنان بالاست 

بهتره با حرف های صد من یه غاز زن های بی پناه رو تحریک نکنید و به کشتن ندید .

مبارزه با خ شونت علیه زنان یه چیزه که خیلی هم واجبه اما این راهش نیست 

زنی که بتونه مطمئن باشید چه از نظر فیزیکی چه قانونی دفاع می‌کنه ولی وقتی کسی قدرت بدنی نداره یا استقلال مالی نداره و خانواده هم اون رو نمیپذیرن و گاهی فرزند هم داره اگر وارد دعوای شدید با شوهر بشه یا کش ته میشه یا با شدت بیشتر کتک میخوره 

از قدیم گفتن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد پس لطفاً به جا و سنجیده صحبت کنید نه از روی خیال‌بافی و رویا

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
امیدوارم یه روز شرایط برای همه خانوما خوب بشه و دیگه هیچکس قربانی این مسائل نشه دلم گرفت

بله منم امیدوارم فقط با فرهنگ‌سازی و صحبت و شاید در آینده با وضع قوانین و تربیت درست میشه کاملا این قضیه ریشه کن بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزم از بابام کتک خوردم دیگ چ برسه به شوهر کردن کاش میمردم

قربونت برم الهی 💔🥲🫂 امیدوارم خدا کاری کنه مستقل باشی و سرت جلوی همه مردها بالا باشه و نتونن بگن بالا چشمت ابروعه 

مطمئنم پدرتم یه روز از زور و قدرت میفته و حسابشو پس میده دیدم که میگم 

درست میگی منی که هر روز تاپیک میزدم شوهر میخامو واسه شوهر خودمو میکشتم یه چند وقتیه ساکت نشستم بادم ...

قصد دخالت ندارم ولی بهتره ازدواج نکنی عزیزم چون به نفعته مگر در موارد خیلی خیلی خاص که اونم معمولا توی ایران نیست