2777
2789

ورزشکار چ رشته هایی هستی

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار کردم چن تایی ووشو کیک بوکس دای دو الانم بدنسازی

حیف رزمی ک رفتی بدنسازی 

من از بدنسازی و فیتنس اومدم تکواندو 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

حیف رزمی ک رفتی بدنسازی من از بدنسازی و فیتنس اومدم تکواندو

خوبه جفتش خوبه من تو رزمی دیگع واثعست حوصلم نکشید ادامه بدم😂

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

خوبه جفتش خوبه من تو رزمی دیگع واثعست حوصلم نکشید ادامه بدم😂

نه من عاشق رزمی ام اینقدر رفتم بدنسازی فقط کتک خوردم از وقتی اومدم رزمی منم ک کتک میزنم 

نه من عاشق رزمی ام اینقدر رفتم بدنسازی فقط کتک خوردم از وقتی اومدم رزمی منم ک کتک میزنم

ترکیب بدنسازی و رزمی آدم قوی ازت میسازه وگرنه هیچکدومش به تنهایی کار ساز نیس زیاد 

رزمی هم مثلا باید رشته ای بری دفاع شخصی و مبارزات خیابانی اینا داشته باشه

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

ترکیب بدنسازی و رزمی آدم قوی ازت میسازه وگرنه هیچکدومش به تنهایی کار ساز نیس زیاد  رزمی هم مثل ...

نه من دنبال سبک زندگیشون بودم اون نظم و سکوت ذهنی

رزمی کارای شائولین در موردش تحقیق کن

خیلی خوبه فلسفشون