parpariiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 632 عنوان ست (سی سال) به بالای که بچه ندارین بیاید 70 بازدید | 3 پست چندساله ازدواج کردین ؟من ۶ساله ازدواج کردم هنوز میگم زوده😐😂 هم شرایطشو نداشتم هم حوصله شو شوهرمم مثل خودمه ..نظر شما چیه بنظرتون بچه خوبه یا نه؟؟من بچه دوس دارم یه دونه دختر ولی خیلی مسولیت و وقت گذاشتن میخاد ولی اگه بخام تا قبل از ۳۵باید بیارم دیگه 1404/08/25 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11566 بچه خیلی خوبه با تمام سختیهاش...اما تا قبل از اینکه مجردیهاتونو با همسرت نکردید و مسافرتهاتونو جاهایی ک دوس دارید نرفتید، اقدام نکنیددرضمن اگه یدونه میخواید، بنظرم کلا نیارید بهتره چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
parpariiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 632 بچه خیلی خوبه با تمام سختیهاش...اما تا قبل از اینکه مجردیهاتونو با همسرت نکردید و مسافرتهاتونو جاهای ... مرسی عزیزم .چرا یه دونه بده
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11566 مرسی عزیزم .چرا یه دونه بده یدونه بچه هم برای خودش و هم برای پدر و مادر از نظر تربیت و رسیدگی سخته چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜