2777
2789
عنوان

دانشجوعم

181 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من زیر فلاسکمو باز کردم توش انگار چای نشتی داده و خوب گرم نگه نمیداره ینی شیشه اش مشکل داره؟

اگه بخوام عوض کنم چنده حدودا؟

خیلی ضروریه برام جواب بدین لطفا

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

شیشه توش خورد شده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

۲۰۰

اینکه نشتی داره ینی شیشه اش خوب نیست؟

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
یه دونه نوبخیرید راحت ترید

اخه نوعه واسه خوابگاه خریده بودم همون

امضات رو من خیلی دوست دارم 🥹👏🏻💯🩵

ببین اگر دانشجویی و نشتی میده عوضش کن چون کتابات ممکنه از دست بره 

یه تراول ماک بگیر عالی ترینش ۵۰۰ اینطوراست . گرمم نگه میداره یکی دو ساعت‌ . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

شیشه توش خورد شده

شیشه سالمه ولی نشتی داره و گرم نگه نمیداره

امضات رو من خیلی دوست دارم 🥹👏🏻💯🩵ببین اگر دانشجویی و نشتی میده عوضش کن چون کتابات ممکنه از دست ب ...

قربونت برم😍

تراول ماگ دارم ولی برای چایی دم کردن تو فلاسک دم میکنم

شیشه سالمه ولی نشتی داره و گرم نگه نمیداره

نمیدونم دیگه نداری؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قربونت برم😍تراول ماگ دارم ولی برای چایی دم کردن تو فلاسک دم میکنم

اهان اره خب ببین اگه فقط تو خوابگاهه خیلی اینور اونور نمیبری اگه کارتو راه میندازه استفاده کن ولی بنظرم اگه پولشو داری جدید بخر راحت . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

احتمالا از قبل مشکل داشته من خریدم 350به شرط کار 24ساعت آبگرم روگرم نگه میداشت

۲ساعت بیشتر گرم نگه نمیداره

اهان اره خب ببین اگه فقط تو خوابگاهه خیلی اینور اونور نمیبری اگه کارتو راه میندازه استفاده کن ولی بن ...

مرسی عزیزمم