2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 37 پست

ملاء عام

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملح آم درسته. وا مگه سواد نداری. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
باز تو شیطونی داری میکنیا😀 از شوهرت چه خبر  همه چیت خوبه،مشکلی نداری؟ تاپیکای جنجالی نزدی😀 ...

شوهر؟؟؟ 😐😐 مشکل؟؟؟ 😐😐😐😐

همه چی خوبه😐😐

خاطره تولد دیشبو نوشتم برو بخون😆😆

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

گزینه 2

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
شوهر؟؟؟ 😐😐 مشکل؟؟؟ 😐😐😐😐 همه چی خوبه😐😐 خاطره تولد دیشبو نوشتم برو بخون😆😆

اااا جدی ندیدم،اخه عادت دارم تو پر بازدید ببینمت

نبودی گفتم حتما نزدی

الان برم ببینم باز چی نوشتی😀😀😀