ناخودآگاه دستمو گذاشتم رو لبم براش بوس بفرستم😑😑🤦🏻♀️ که البتهههه نفرستادیم
کلا من عادتم اینهه یکی ازم تعریف میکنه خانم باشه براش بدی میفرستم
از خجالت قرمز شدممممم فهمید اونم
کل کلاس فهمیدننن🤦🏻♀️🤦🏻♀️🫣😑
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
منم وقتی امروز سر کلاس بودیم همزمان ک استاد درس میداد ما تو گروه چت میکردیم با همکلاسیام همه هم تو کلاس بودن ولی تو گروه چت میکردیم استاد رو مسخره میکردن انقدرررر چرت و پرت گفتن منم خندم گرفته بود نمیتونستم خودمو کنترل کنم دوبار پاشدم رفتم بیرون اللن فک میکنم میگم نکنه فک کنن سبکم🥲💔هی میگفتم بچها چیزی نگین من نمیتونم خندمو کنترل کنم بازم گوش نمیدادن و هی حرف میزدن
بقبه هم رفتنا ولی من دوبار رفتم
خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷