2777
2789

استادم اقاعه

یه چی گفتم تعریف کرد ازم و....

ناخودآگاه دستمو گذاشتم رو لبم براش بوس بفرستم😑😑🤦🏻‍♀️ که البتهههه نفرستادیم

کلا من عادتم اینهه یکی ازم تعریف میکنه خانم باشه براش بدی میفرستم

از خجالت قرمز شدممممم فهمید اونم

کل کلاس فهمیدننن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🫣😑

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لوس

😐😐😐

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اشکال نداره کاریه ک شده

منم وقتی امروز سر کلاس بودیم همزمان ک استاد درس میداد ما تو گروه چت میکردیم با همکلاسیام همه هم تو کلاس بودن ولی تو گروه چت میکردیم استاد رو مسخره میکردن انقدرررر چرت و پرت گفتن منم خندم گرفته بود نمیتونستم خودمو کنترل کنم دوبار پاشدم رفتم بیرون اللن فک میکنم میگم نکنه فک کنن سبکم🥲💔هی میگفتم بچها چیزی نگین من نمیتونم خندمو کنترل کنم بازم گوش نمیدادن و هی حرف میزدن

بقبه هم رفتنا ولی من دوبار رفتم

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

استاد دانشگاه یا اموزشگاه؟😂

دانشگاههه