atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 عنوان یه سوال 84 بازدید | 10 پست من موندم پشت ولی میخوام بدونم نظرتون چیهامسال بخونم برا روزانه یا با ورودی بهمن برم دانشگاه ازاد او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/08/25 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2338 اگه از لحاظ مالی مشکل نداری خب برو ازاد . اگه میدونی وسطش کم میاری و نمیتونی برسونی هزینه هارو ، بخون برا دولتی دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 بخون برا روزانه با ورودی بهمن ازاد نرم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 اگه از لحاظ مالی مشکل نداری خب برو ازاد . اگه میدونی وسطش کم میاری و نمیتونی برسونی هزینه هارو ، بخو ... مشکل هزینه ندارم ولی حرف مردم و حسرت چرا او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 2338 مشکل هزینه ندارم ولی حرف مردم و حسرت چرا حرف مردمو بیخیال . میخوای چقدر پشت بمونی ؟ چقدر عمرت تباه شه ؟خب وقتی شرایطشو داری برو رشته ی موردعلاقت ازاد بخون . پیام نور که نمیخوای بری که برات حرف دربیارن . ازاد دانشگاه بدی نیست دانشگاه خوبیه دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
یانیگو عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6058 با ورودی بهمن ازاد نرم نمن ورودی بهمن رفتم نه اینوری حساب میشی نه اونوری یه سری استاد بیخودم میفتن به پستت
یانیگو عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6058 مشکل هزینه ندارم ولی حرف مردم و حسرت چرا معذرت میخوام حرف مردم باد هواس
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 معذرت میخوام حرف مردم باد هواس فعلا که تو یه ماه خون من بدبخت کردن تو شیشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9470 نمن ورودی بهمن رفتم نه اینوری حساب میشی نه اونوری یه سری استاد بیخودم میفتن به پستت اها باشه ممنون🙏💔 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
یانیگو عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6058 فعلا که تو یه ماه خون من بدبخت کردن تو شیشه لا اله الا الله اژاین ادما