2777
2789
عنوان

یادداشت شخصی

94 بازدید | 16 پست

میخوام یه وسواسی باشم که روی همه چی حتی آب خوردنش هم کنترل داره

نه یه بیخیال خوشحال

و این تصمیم منه، اواخر آبان 1404

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی‌وسواسی میشی که به هر چی برسی لذت نمی‌بری💔تعادل داشته باش

ترجیح میدم لذت نبرم. چون الان هم لذت نمی برم. و ادای خوشحال رو در میارم. 

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

عقلانی هم اگر بخوای حساب کنی داری راه اشتباه رو میری

میخوام عاقلانه نباشه

تبریک میگم، چون داری از طرف دیگه بام میوفتی!!

تمام موفقیت زندگی در این جمله خلاصه میشه؛ کنترل و عدم افراط!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

اخه تصمیمی گرفتی که نه عقلانیه نه احساسی معذرت میخوام اما تصمیمی که گرفتی از روی حماقته

به نظر خودم عاقلانه است. 

تبریک میگم، چون داری از طرف دیگه بام میوفتی!!تمام موفقیت زندگی در این جمله خلاصه میشه؛ کنترل و عدم ا ...

من نیازی به خوشحالی ندارم. 

خوشحالیم هم میخوام عاقلانه باشه. خودخواهانه حتی 

نظرتون اشتباه است چون معلوم شده که از روی هیجان تصمیم گرفیت

به هر حال از زندگی که کلا کنترل نداشته باشی بهتره 

خودم الگوهای رفتار ناسالمم رو میدونم

میدونم چرا این فکر به ذهنم اومده

ولی ترجیح میدم کار غلط رو بکنم تا جایی که کاری نکنم. 

به هر حال از زندگی که کلا کنترل نداشته باشی بهتره خودم الگوهای رفتار ناسالمم رو میدونممیدونم چرا این ...

بعضی مواقع کار غلط خسارت هاش خیلی بیشتر و سنگین تر از هیچ کاری نکردنه 

لطفا درخواست دوستی ندهید
من نیازی به خوشحالی ندارم. خوشحالیم هم میخوام عاقلانه باشه. خودخواهانه حتی

حرف خوشحالی نبود!! این ایجاد یه عادته افراطیه و بعدها به مشکل میخوری!!

حدود رو رعایت کنی کافیه!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

به هر حال از زندگی که کلا کنترل نداشته باشی بهتره خودم الگوهای رفتار ناسالمم رو میدونممیدونم چرا این ...

نه تفریط نه افراط 

همیشه سعی کن توی دایره ی تعادل قدم برداری

لطفا درخواست دوستی ندهید
حرف خوشحالی نبود!! این ایجاد یه عادته افراطیه و بعدها به مشکل میخوری!!حدود رو رعایت کنی کافیه!!

میخوام افراطی باشه که بعدش دست آورد داشته باشه. من حد متوسط نمیخوام. چون الان هستم.