2777
2789
عنوان

تیروئید

43 بازدید | 9 پست

سلام خوبید کمکم کنید تیروئیدم کم کار تمام موهام ریخته چاق شدم اصلا خبر نداشتم که تیروئید دارم دیروز خبر دار شدم تو آزمایشم اومد دارو هامو بخورم خوب میشم یا موهام کم پشت می مونه چاق می مونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئید برای باردار شدن مشکل ندارهباید برای همیشه قرص مصرف کنم

تاثیر داره، اگه کنترل نشه یکی از دلایل دیر باردار شدن می‌تونه تیروئید باشه، باردار هم بشی روی بچه تاثیر منفی میذاره ولی اگه دارو استفاده کنی و عددش نرمال بشه مشکلی نیست ولی تو بارداری باید هر ماه آزمایش بدی که حتما نرمال باشه

یعنی بچه چی میشه

منم کم کاری دارم دکترم خیلی تاکید کرد حتما داروهامو استفاده کنم. اگه بدن مادر کم کاری داشته باشه و برای جنین تامین نشه میتونه رو ذهنش تاثیر بذاره، البته اگه با دارو کنترل بشه مشکلی ایجاد نمیشه من موقع بارداری قبلیم هم کم کاری گرفته بودم

نه نگران نباش فقط حتی اگه دکترت فراموش کرد مجدد بفرستت آزمایش خودت ماهی یک بار برو تیروئیدتو چک کن ک ...

باشه ممنون عزیزم من سنم کمه آخه ۲۴سالمه 

تیروئید از چی میشه 

باشه ممنون عزیزم من سنم کمه آخه ۲۴سالمه تیروئید از چی میشه

نمیدونم  میگن از کمبود ید میتونه باشه، من تا حالا پبش دکتر غدد نرفتم، اگه بری شاید دلیلش یا راه کنترلی به جز دارو‌ بدونه بهت بگه. من فقط تو بارداری هام کم کاری میگیرم متخصص زنان برام دارو مینویسه