worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 عنوان رد شدم 67 بازدید | 5 پست واییی اصلا حالم خوب نیست خسته امهازمون شهری هم رد شدم 🥲💔خیلی خوب بودم اما نفر آخر آخر بودم حتی به صادرکات هم توجه نکرد اما هی سعی داشتم بفهمونم بهش که دارم انجام میدما چی کار کنم، کنکور هم دارم 😭💔 وقتم خیلی هدر رفت اون همه زحمت... خیلی حس بدیه اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲 1404/08/25 | 12:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلداده_تنها عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 4585 بار چهارم قبول شدمجا داری هنوز برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 بار چهارم قبول شدمجا داری هنوز ولی وقت نه... 🥲 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
worainbow مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 علت رد شدنت چی بود ؟ بهم گیر داد که چرا دور دوفرمونت رو سه فرمون در آوردی ( با ی ماشین غیر پراید تمرین می کردم که بلند تر بود اون به سه فرمون در میومد ) اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
اهوماهی عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 3919 بهم گیر داد که چرا دور دوفرمونت رو سه فرمون در آوردی ( با ی ماشین غیر پراید تمرین می کردم که بلند تر ... خب حالا اشکال نداره کلا یک صبح تا طهر شاید وقتتون بگیره برو پشت سر هم تا قبول بشی .