2777
2789
عنوان

خوشبحال هرکی شغل دولتی خوب داره

174 بازدید | 14 پست

خدایی نمیدونم چی کردن ما نکردیم 

اینایی که شغل دولتی خوب دارن عزیزای خدان 

انقد حالم بده هرجا میرم پارتی میخاد این ازمونام همش الکیه کلی پول میدی آخرش هیچی وجدانن خوشبحال هرکی شغل دولتی داره همه جا جاشونه عزت و احترام دارن هرچی دلشونه بدون ضامن و اینا قسطی میارن وجدانن لعنت به ماها کع شغل خوب نداریم

موافقم 

دلم ب حال داداشم میسوزه 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل خوب مثل چی🤔والا شغل ازاد بهتره

چی بهتره خواهر 

نه بیمه نه حقوق ثابت نه آینده شغلی مگر اینکه خیلی شانس بیاری بتونی یه مغازه ای چیزی بزنی

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

درسهات خوب بود؟

شاگرد اول بودی؟

شاگرد اول ورودی مقطع تحصیلی و خروجیِ مقطع تحصیلی بودی؟

شبانه روزی چهار ساعت میخوابیدی در ایام تحصیلت؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

حالا چرا خودتو لنت میکنی اخوی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چی بهتره خواهر نه بیمه نه حقوق ثابت نه آینده شغلی مگر اینکه خیلی شانس بیاری بتونی یه مغازه ای چیزی ب ...

والا ما هممون شغل دولتی داریم

راضی نیستیم

اهل ریسک کردنم نیستیم که حداقل درکنارش شغل ازاد داشته باشیم

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

شغل دولتی دارم ولی خداییش با ازمون و زحمت و بدون هیچ سهمیه قبول شدم

به تلاش و زحمت هم هست

حالا مگه چقدر پارتی بازی میکنن 

این همه ادم من میشناسم بدون پارتی قبول شدن

و ضمن اینکه شغل ازاد خو بهتره درامدش

الان کارندی واقعا حقوق پایین به غیر نفت و بانک و مالیات اینا

والا ما هممون شغل دولتی داریمراضی نیستیماهل ریسک کردنم نیستیم که حداقل درکنارش شغل ازاد داشته باشیم

هعی چی بگم والا اینم از جامعه ی ماست 

بقیه پیشرفت میکنن ما هی پسرفت میکنیم 

شدیم ۵۰ سال پیش عربستان 

درسهات خوب بود؟شاگرد اول بودی؟شاگرد اول ورودی مقطع تحصیلی و خروجیِ مقطع تحصیلی بودی؟شبانه روزی چهار ...

آره شاگرد اول بودم کارشناسی ارشدم دارم معدلمم 19 بود هرجا میرم تهش هیچه الانم تو شرکتا در پیتم که هر آن ممکنه تعدیل نیرو بشم اولا منم فکر میکردم کسی که این ویژگیارو داره عین الانم نمیشه دیدم شد متاسفانه 

از نوجوونی تا الانی که با بیست و پنج سال سابقه بازنشست شدم این سیاه نماییا بو تا حدی که خودمم باورم نمیشد روزی سر از کار دولتی دربیارم و توش رشد هم بکنم.

یکی با پارتی میرسه یکی بی پارتی مثل من

قلبتو صاف کن

از نوجوونی تا الانی که با بیست و پنج سال سابقه بازنشست شدم این سیاه نماییا بو تا حدی که خودمم باورم ...

کجا شاغل بودی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...