2777
2789
عنوان

فااا ال گرفتم و حالم خیلی بده

225 بازدید | 26 پست

تو گوگل سرچ کردم و ف‌ال  ت اروت گرفتم 

راجب چند تا مورد گرفتم خیلی راست دراومد 

یدونه راجب آینده ازدواجم با همسرم گرفتم جدای افتاد 

عجیب تر اینکه دوباره روز بعدشم گرفتم در کمال تعجب همون کارت اومد و الان واقعا میترسم و ناراحتم  

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن ف.ال انرژی منفی جذب می‌کنه و باعث میشه کلا حالت یه مدت الکی بد باشه اتفاقای بد بیوفته 

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

الکیه توکل کن به خدا .از فا ل و تالع بینی و دعا نمیشه اینده رو فهمید 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

میگن ف.ال انرژی منفی جذب می‌کنه و باعث میشه کلا حالت یه مدت الکی بد باشه اتفاقای بد بیوفته

پشیمونم گرفتم اصلا 

مخصوصا که ۲ دفعه یه چیز در اومد خیلی ترسیدم وگرنه خرافاتی نیستم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
پشیمونم گرفتم اصلا مخصوصا که ۲ دفعه یه چیز در اومد خیلی ترسیدم وگرنه خرافاتی نیستم

ببین زندگی جوریه ک بع هر چی فکر کنی همون میشه 

شما هم مثل اینکه باور کردید چنین اتفاقای براتون بیوفته و شده

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه