2777
2789

ببین کمکت میکنه

باید ی کمکی بگیری 

آب مرغ و غذاهای دیگه و سوپ و غذاهای له شده و  این چیزا درس کن فقط بزار مزه مزه کنه ن ک بخوزه

و فقط سعی کن

و بیشتر سعی کن

از چن تا خانوم ک پرسیدم مادر بودن اینو گفتن ک فقط بیشتر سعی باید کنی 

گفتن اصلا تلاش نکن از اول غدا بخوره فقط باید مزه کنه

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

چند نفر بودن اینجوری خوب شدن چند تا تکنیک داره فقط

یه پادکسته رایگانم هس

باید برن توی ایتا اینو یه جا بفرستن تا ابی بشه بزنن روش وارد کانال بشن و پادکست بدغذایی بچه ها رو گوش بدن

@Taraghi_kudak

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

پسر من ۷سالشع دیگ درست نشده

بچه بدغذا پیر میشه ادم

منم از نوزادی همین بود

تشخیص اختلال حسی پردازشی دادن براش

فقط برنج سفید میتونه بخوره

تاحالا لب ب گوشت تخم مرغ وهزارتا چیز دیگ نزده

سالاد اولویه وتخم مرغ وشامی وخورشت ببینه انقد استفراغ میکنه ک معدش میخواد کنده بشه

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند نفر بودن اینجوری خوب شدن چند تا تکنیک داره فقطیه پادکسته رایگانم هسباید برن توی ایتا اینو یه جا ...

ممنون ک راهنمایی کردی

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

پسر من ۷سالشع دیگ درست نشدهبچه بدغذا پیر میشه ادممنم از نوزادی همین بودتشخیص اختلال حسی پردازشی دادن ...

وای چرا

مثلا اگه خاله داره بده ببین ب دست اون میخوره؟

پسر من ۷سالشع دیگ درست نشدهبچه بدغذا پیر میشه ادممنم از نوزادی همین بودتشخیص اختلال حسی پردازشی دادن ...

چقد بد

ن عزیزم همه راهی رفتیم نشد

الان چ کار میکنید؟

چ طوری میخواد ادامه بده؟

لاغر وضعیف

الهی