2777
2789
عنوان

صد ملیون میخام 😁

175 بازدید | 25 پست

وضع دندونام افتضاحه شش تادندونام عصب کشی و پر کردن و روکش احتیاج دارن، دوتا را کشیدم باید ایمپلنت کنم🥴پوستم احتیاج ب رسیدگی فشیال و ابرسانی عمیق داره جای جوش دارم ک باید درمان کنم پولش را چحور میتونم جورکنم😑درضمن وضع اقتادیمون هم داغان

صد میلیون کمه عزیزم خرجت بیشتره🥲

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفتاد درصد  تقریبا اوضاشون تو مملکت همینه

من خودم تمام دندونام مشکل دارن   یکیشون که حونمو داشت میگرف  نهایت پولم رسید رفتم کشیدمش  اونم تازه عکس نگرفت  وگرنه همونم نمیتونستم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
فعلا که یه تومنم ندارم😁

😓💔

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

هفتاد درصد تقریبا اوضاشون تو مملکت همینهمن خودم تمام دندونام مشکل دارن یکیشون که حونمو داشت میگرف ...

هرروز دارم ب این موضوع فکر میکنم ک ای کاش میشد دندونامو لااقل درست کنم، بخداااا دیگه خسته شدم، حتی کوچکترین خواستمو هم نمیتونم براورده کنم😭

هرروز دارم ب این موضوع فکر میکنم ک ای کاش میشد دندونامو لااقل درست کنم، بخداااا دیگه خسته شدم، حتی ک ...

منم😭😭

خودم انقد حساسم

دهنم بچ بده دهمشم مال خرابی دندونامه

فک کن  یه دندون عقل کشیدم  تو بیمارستان  تازه مطبم نه

بدون عکس  هشتصد اونم  داشتم میمردم   تا مغز سرم  تیر میکشید از درد

ببین هزینه درست کردنشون  چقد بشه

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩