2777
2789
عنوان

چرا باید یکی دیگه سود کنه جای من

173 بازدید | 19 پست

واسه ایران خودرو طرح مادران ثبت نام کردم و اسمم دراومد

حالا که ماشین رو گرفتم و مبخوام بفروشم

خواهر شوهرم زنگ‌زده که به قیمت کارخونه بدش به ما و سما وصع مالی تون خوبه 

منم رک‌گفتم به پولش نیاز دارم کلی قسط دارم نمیتونم بعدم دلخور شد و خداحافظی کرد

خب این طرح برای کمک به خانواده برای فرزنده 

چرا من باید قبول کنم که یکی دیگه سود کنه

منم اگه وضعم بهتره دلیلش اینه که هروز از صبح تا عصر سرکارم اونم بره سرکار وضعش خوب بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهرشوهر منم  ماشین خواست از برادرشوهرم 

گفت نصف پولو الان میدم . نصفشو بعد .

برادر شوهرم قبول نکرد گفت بدهی دارم نقدا به این قیمت میدم . نقد داری بیا ببر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اول اینکه خوب کردی دوم اینکه اونا انتظار زیادی داشتن سوم اینکه کارتو ب رخ بقیه نکش شاید اون شرایط سر ...

نه بخدا به رخ نمیکشم منم رفتم به لطف خدا بوده

چندجاهم واسش پیدا کردم که بره سرکار ولی خودش دوست داره توی خونه راحت باشه میگه فقط کار دولتی میرم 

از اینکه رومون توی روی هم باز شد و مجبور شدم بگم نهمن حتی خجالت زده شدم از نه گفتنماصن حس بدی بهم دس ...

نه عزیزم اصلا ناراحت نشو، ایشون یه درخواستی داشتند از نظر شما غیر منطقی و شما هم جوابتون منفی بوده، آفرین بهتون که حرف دلتون را زدید، اتفاقا خوشحال باش چون ثابت کردی زیر بار حرف زور نمیری.

ولی مواظب باش چه طوری در این مورد جلوی همسرت رفتار میکنی و خواهرشوهرت رفتار میکنه، اینا باید سیاست داشته باشی