2777
2789

با پول کمتر s24 ultra بگیر، خیلی هم عالیه

طلا فروختن ریسکه

ایفون و سامسونگ های مدل بالا ریسک سرقتشون زیاده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.(مگر اینکه دلیل خاصی داشته باشه و از قبل اطلاع داده شده باشه.)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ارزش فروش طلا نداره یه اندروید مناسب که تا ۳ سال دیگه هم جواب بده قیمت خیلی مناسب هست آیفون وقتی خوبه پولش رو نقد داری چیزی واسش نفروشی 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

والا خودت میدونی 

اما تا بخوای قسط هاشو تموم کنی مدل جدید تر میاد دهمون که قسطارو تموم کنی چیز جدید تر میاد دوباره میخری قسط میدی 

ولی به نظرم دیوونگیه طلا بفروش ایفون بخری 

قدیمی سایتم با تعلیق به درخواست خودم🤠 درخواست دوستی قبول نمیشه

والا خودت میدونی اما تا بخوای قسط هاشو تموم کنی مدل جدید تر میاد دهمون که قسطارو تموم کنی چیز جدید ت ...

تا فروردین که عیدی بهمون بدن پولی ندارم حتی سامسونگ بگیرم خجالت میکشم این گوشی داغونو دستم بگیرم

تا فروردین که عیدی بهمون بدن پولی ندارم حتی سامسونگ بگیرم خجالت میکشم این گوشی داغونو دستم بگیرم

چی بگم والا خودت بهتر میدونی اما طلا نفروش حیفه 

قدیمی سایتم با تعلیق به درخواست خودم🤠 درخواست دوستی قبول نمیشه

چرا🤣🤣

چند ماه ماشینو داشته باشی میفهمی داشتن ماشین کم کار (حتی ساینا)بهتر از داشتن ماشین با کلاس کارکرده اس

من خودم 13 دارم گوشی دومم x7 pro  برا گیم و.... ولی از دو گوشی بودن از همیشه پاور تو کیف بودن خسته شدم 

و به این نتیجه رسیدم گوشی گرون ارزش نداره 

از یک جایی به بعد قدرت و کیفیت محصولات خیلی نزدیک به همه 

s25 fe  یا s24 ultra شاید دوربینش اندازه 17 نباشه اما بی کیفیت نیست 

شارژ وایرلس دارند 

شارژ وایرلس معکوس داره ( ایرپادو بزاری روش شارژ میشه)

5g  داره (باند های نسل پنج ایران روی ایفون نمیاد و روی شیايومی من تا 80 مگابایت سرعت داشتم هر گیگ 13 ثانیه ای دانلود میشه!)

دوربین تله فتو مخصوص عکس و فیلم از ماه خخخ

فراموش شدنی ترین ادم زمین 🙃

چند ماه ماشینو داشته باشی میفهمی داشتن ماشین کم کار (حتی ساینا)بهتر از داشتن ماشین با کلاس کارکرده ا ...

من ماشینو صفر از نمایندگی گرفتم اتفاقا ماشین قبلمم تیبا بود اونم صفر بود من همه چیو آک دوس دارم حس انباکس کردنشو دوس دارم

من خودم ۱۵ دارم پولشو داشته باشم و نیاز داشته باشم بله میخرم.ولی شما میگی هیچی پول نداری خب منطفی نی ...

عزیزم منظورم اندازه خرید ایفون پول ندارم بعدشم مجردم و باخانوادت زندگی میکنم دیگه در حد خرج روزمره دارم