2777
2789
عنوان

روانپزشک

343 بازدید | 20 پست

سلام کسی میتونه کمکم کنه؟؟ از دوستان اینجا کسی بخاطر افسردگی به روان پزشک مراجعه کرده؟ جواب میده؟ چه عوارض و فایده هایی برای شما داشته؟ در آخر توصیه میکنید فرد درگیر افسردگی به روانپزشک مراجعه کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم افسردگی دلرم یه دوباری رفتم دکتر دارو داد من بهم نمیساخت معده درد شدید میگرفتم ریختم همشو سطل زباله ولی یک نفر میشناسم الان ۳۰ ساله دارو میخوره میگ حتما تا ۱۲ باید بخوابم بعد بلند بشم هرچی هم خواست ترک کنه نمیتونه چون سنشم بالاست بنده خدا عروس نوه داشت ایت داروها برا دوره ای باید بخوری نه طولانی مدت

بعنوان کسی که روزی نبود به خودکشی فکر نکنم این دین رو به گردن خودم دیدم که بیام بگم چنتا روانپزشک عوض کردم تا بالاخره داروهای یکیشون روم اثر گذاشت و واقعا ازین رو به اون رو شدم. فکرشو نمیکردم هیچوقت دیگه خوب شم ، خدا رو‌شکر 

بعنوان کسی که روزی نبود به خودکشی فکر نکنم این دین رو به گردن خودم دیدم که بیام بگم چنتا روانپزشک عو ...

ممنون از نظرتون. میشه بدونم چه مدت دارو مصرف کردین؟ شنیدم که قرص های ضد افسردگی باعث خواب میشن، برای شما اینجور بود؟ عارضه ای حین مصرف یا بعدش نداشتین؟

ممنون از نظرتون. میشه بدونم چه مدت دارو مصرف کردین؟ شنیدم که قرص های ضد افسردگی باعث خواب میشن، برای ...

تقریبا تا دو سه هفته عوارض داشت بعدش دگ عادت کردم. من حدود یکسال مصرف کردم و تقریبا از یه ماه بعدش حالم رو ب بهبودی رفت.

تقریبا تا دو سه هفته عوارض داشت بعدش دگ عادت کردم. من حدود یکسال مصرف کردم و تقریبا از یه ماه بعدش ح ...

خواب آلوده نمیشدین بعد مصرف قرصها؟ بهشون عادت نکردین؟ قطع کردنشون براتون سخت نبود؟

خواب آلوده نمیشدین بعد مصرف قرصها؟ بهشون عادت نکردین؟ قطع کردنشون براتون سخت نبود؟

چرا ی مقدار خواب آلود میشدم اما چون حالمو خوب میکرد میخوردم. نه اصلا ترکشون سخت نبود یه شب که قصد بارداری داشتم همه رو ریختم رفت.