2777
2789
عنوان

مادر شوهرم صبحی زنگ زده جک میگه 😂

1115 بازدید | 54 پست

خوب من مادرم سبزه هست پدرم سفید

و زنگ زده هنوز بچه دنیا نیمده میگه ‌

ماها سفیدیم بچتون به ما میبره به شوهرم میگه

اخه خیلی برام جک بود منم نیم ساعت خندیدم بعد حرفش به شوهرم چون سیاه نیستم به خودم نگرفتم

ولی برام جک بود حرفش منم به شوهرم گفتم حقیقت رو چشم داری داری میبنی منو این مامانت خواسته حرفی زده باشه🤣😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یاد مادرشوهرم افتادم بعد زایمانم میگفت نوه ام خوشگله فقط حیف چشاش به مامانش رفته کوچیکه

دقیقا بعد چند ماه دوتا دختراش زایمان کردن انگاری چشاشون با سوزن سوراخ کردن آنقدر که ریزه 😅

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دهان نشُسته اول صبح ممکنه هر کلامی ازش بیرون بیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تو خانواده ما هیچکس سبزه نبود هیچکس همه زردول و سفید خانواده شوهرمم همینطور سرخ و سفید پسرم‌ سبزه نمکی شده عاشق رنگ پوستشم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یاد مادرشوهرم افتادم بعد زایمانم میگفت نوه ام خوشگله فقط حیف چشاش به مامانش رفته کوچیکهدقیقا بعد چند ...

😂😂

واسه من به موهای پشت کمر بچه هام گیر میداد هی نگاه میکرد می‌گفت ما اصلا اینجوری نیستیم اینا به کی کشیدن 😐😂😂

عقلش نمی‌رسید این بچه نوزاده اونا همش میریزه

می‌گردانم 🌍را به کامم 🦋

جالب اینجاس خانواده شوهر من همشون خیلی سبزه تیره ان ما روشنیم پسرم که دنیا اومد خیلی سفید بود میگفت ...

🤣😅بابا جک میگن بخدا

منم ذره ایی حرفش به خودم نگرفتم چون  یک درصد سبزهم نیستم

خب سبزه ک قشنگهمن خودم سفیدم ولی سبزه ها برام قشنگترن😍

من شوهرم سفیده وقتی ریشاش میزنه سه تیغ میکنه اینقدر بدم میاد ازش انگار یه دختر ملوس بغل میکنم عق میزنم میگم نباید ریشات بزنی واسه همین خوشم‌میاد پسرم سبزه شده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند