2777
2789
عنوان

نماز نمیخونم

277 بازدید | 22 پست

خانوما من دختری بودم که هر وقت اذان میشد اول وقت میخوندم نمازمو 

ولی الان یه مدته تقریبا 5.6 ماه اصلا حوصله نماز خوندن ندارم 

همش بهونه میارم ..

چیکار کنم به نظرتون 

شیطون تو جلدم نفوذ کرده ایا 

تا صدای اذان میشنوی بخون که هی نندازیش عقب

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانی میتونی مداومت کنی که به این نتیجه برسی نماز برا خودت خوبه منم زیاد نمازم قطع و وصل شده ولی وقتی به زندگی فکر میکنم هیچی زیباتر از ارتباط با خدا ک نماز و دعاست نمیبینم 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

سعی کن باقی اعمالتم کنترل کنی و وضو و طهارتت باشه ارایش . موسیقی اینا مانع هستن که یاد نماز بیفتی و اراده نماز کنی . اینستاگرامم اثرداره تو غفلت کردن از نماز 

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

زمانی میتونی مداومت کنی که به این نتیجه برسی نماز برا خودت خوبه منم زیاد نمازم قطع و وصل شده ولی وقت ...

وقتی نماز مبخوندم پر انرزی تر و سرحال تر بودم اصلا حس خوبی به خودم داشتم

الانم پاشدم خوندم نمازمو دوباره اون حسه رو تجربه کردم 

امیدوارم بتونم ادامه بدم

سعی کن باقی اعمالتم کنترل کنی و وضو و طهارتت باشه ارایش . موسیقی اینا مانع هستن که یاد نماز بیفتی و ...

واقعا همینا منو از همه چی انداختن و تو کم ایمانیمم تاثیر گذاشتن امیدوارم خدا خودش کمکم کنه دوباره برگردم بهش

یه کار عبادی دیگه رو به جز نماز واجب به برنامه تون اضافه کنین مثل روزی ۱۰۰ تا صلوات فرستادن یا روزی یه صفحه قرآن خوندن یا هر چی 

اون مستحبیه رو به نیت دنیایی پایدار انجام بدین مثلا واسه سلامتی تون ، موفقیت تون یا هر چی یه چیزی که باعث بشه بهش پایبند باشین

پایبندی تون به عمل مستحبی باعث میشه تداوم انجام کار واجب واستون راحت تر بشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿