2777
2789
عنوان

خوابم نمیبرهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 68 پست
آهاخدا خوبه چیزی نبود با خیال راحت بخواب

اره تازه قلبم داره عادی میزنه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کاری نکردیم

همین که همراهم بودین خیلیه

واقعا تو وضعیت بدی بودم،هی دست میکشیدم سر بچه هام میگفتم اگه بخابم امشب شب اخرمونه🥲

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم گلاب و آب یا بیدار مشک و آب یا یکم زعفرون قاطی کن بخور بعد بخواب

اره گلاب شنیدم خوبه میرم بخورم

دورت بگردم😘❤️

نمی‌دونم. چون اولین بار هست میتونی یانه ولی من بارها برام پیش اومده میتونی قبل کلاس قهوه بخوری اگه د ...

خداروشکر بالاخره تونستم و یه کوچولو بیشتر از دو ساعت خوابیدم‌ و همین کافیه 

همین که همراهم بودین خیلیهواقعا تو وضعیت بدی بودم،هی دست میکشیدم سر بچه هام میگفتم اگه بخابم امشب شب ...

نه دور از جونت 

من دیگه خوابم برد شما چیکار کردین ؟ چک کردین پله هارو؟

نه دور از جونت من دیگه خوابم برد شما چیکار کردین ؟ چک کردین پله هارو؟

منم چک کردم ساعت ۵ اینا خابیدم