پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
کوچیکه کههمون موقع سریع پاک میکردی شیرمیدادی میخوابیدگناه داره پس پاکش کنبعدش شایدمجبور شی شیرش بدی ...
آره عوضش کردم الان پاشده داره گریه میکنه
اون موقع عوض نکردم که بقیه دستشوییشو بکنه ولی مثل اینکه پشیمون شد😂
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
وای چه وحشتناک خب نمیشه یه جوری درو ببندیش مثلا چیزی بذاری پشتش تا اگه کسی خدایی نکرده اومد خواست با ...
چی بزارم پشتش
میز بزارم خوبه
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بازش کن بعدش با خیال راحت بخواب که ذهنت درگیر اذیت شدن پوستشم نباشه
آره عزیزم عوضش کردم
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
میترسم دزد اومده باشه تو حیاط قایم شده باشهحیاط ما خیلی جا داره واسه قایم شدن،،تو دسشویی رو شوهرم نگ ...
بذار هوا روشن شه بعد برو چک کن
الان در آپارتمان رو قفل کن کلید رو هم از پشت بذار توش بمونه اونطوری کسی اگه کلید هم داشته باشه نمیتونه باز کنه یکی از برقا رو هم روشن کن بگیر بخواب هیچی نیست ولی
اگه پیشت بودم میرفتم یه دقیقه برات چک میکردم نترس باش
اگه بخواد درو باز کنه باز میکنه میاد داخل
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
بذار هوا روشن شه بعد برو چک کنالان در آپارتمان رو قفل کن کلید رو هم از پشت بذار توش بمونه اونطوری کس ...
برعکس در ورودی خونمون یه هفته ای هست خرابه
مشکلمم همون حیاطه با پاگرد بالای پله ها سمت پشت بوم
میگم شاید یکی اومده قایم شده منتظره من بخابم با تبر منو بچه هامو بکشه😭
چزا تو دلش رو خالی میکنی نه بابا نمیان یکم دیگه هوا روشن میشه
چک کردن بهتر اینه که اتفاقای ناجور بیوفته تازه اونموقع با صدای جیغش همسایه هارو هم خبر میکنه