2777
2789
عنوان

خوابم نمیبرهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 68 پست

منم از فکر آینده خوابم نمیبره متاسفانه

از فکر عشقم که یوقت خیانت نکنه و به هم برسیم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم دزد اومده باشه تو حیاط قایم شده باشهحیاط ما خیلی جا داره واسه قایم شدن،،تو دسشویی رو شوهرم نگ ...

نه ایشالله که نیومده 

کاش همه جارو نگاه کرده بود 

حالا اشکال نداره در ساختمان رو‌ قفل کن بخوان 

خودت تنها به هیچ وجه نری نگاه کنیا 

بخواب یکی دو ساعت دیگه صبح میشه بعد برید حیاط رو کامل چک کنید.

منم از فکر آینده خوابم نمیبره متاسفانهاز فکر عشقم که یوقت خیانت نکنه و به هم برسیم

🥲🥲🥲🥲

امیدوارم به هم برسید 

از الان به این چیزا فکر نکن عزیزم بالاخره یه چیزی میشه 

امیدوارم بهترینش پیش بیاد 

🥲🥲🥲🥲امیدوارم به هم برسید از الان به این چیزا فکر نکن عزیزم بالاخره یه چیزی میشه امیدوارم بهترینش ...

ممنونم امیدوارم تو هم به هرچی میخوای برسی💚

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

دو ماهشهآره بخدا الان دستمال مرطوب دستمه نمیدونم بازش کنم یا نه 😂😂😂😂

کوچیکه که

همون موقع سریع پاک میکردی شیرمیدادی میخوابید

گناه داره پس پاکش کن

بعدش شایدمجبور شی شیرش بدی یا بغلش کنی بخوابه😩

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه ایشالله که نیومده کاش همه جارو نگاه کرده بود حالا اشکال نداره در ساختمان رو‌ قفل کن بخوان خودت تن ...

در ورودی خونمون قفل نمیشه🥲

یه در حیاط هست یه در پشت بوم،میترسم برم بالا چک کنم بعدش راحت شم

اخه حدود یسال پیش تو محلمون یه زن و شوهر رو توی خاب با تبر زده بودن تو سرشون 😢

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کوچیکه کههمون موقع سریع پاک میکردی شیرمیدادی میخوابیدگناه داره پس پاکش کنبعدش شایدمجبور شی شیرش بدی ...

منم مرد محسوب میشم🙃

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

در ورودی خونمون قفل نمیشه🥲یه در حیاط هست یه در پشت بوم،میترسم برم بالا چک کنم بعدش راحت شماخه حدود ...

یه چیز تیز یا یه چوبی چیزی بگیر دستت برو با چراغ قوه چک کن اگه خدایی نکرده چیزیم دیدی تا جای ممکن جیغ بزن و کولی بازی دربیار که همسایه هارو بیدار کنی

در ورودی خونمون قفل نمیشه🥲یه در حیاط هست یه در پشت بوم،میترسم برم بالا چک کنم بعدش راحت شماخه حدود ...

وای چه وحشتناک 

خب نمیشه یه جوری درو ببندیش مثلا چیزی بذاری پشتش تا اگه کسی خدایی نکرده اومد خواست باز کنه متوجه بشی، نه الان به نظرم نرو چک کن.

یه چیز تیز یا یه چوبی چیزی بگیر دستت برو با چراغ قوه چک کن اگه خدایی نکرده چیزیم دیدی تا جای ممکن جی ...

تو با من باش من برم چک کنم خب🥲

منم مرد محسوب میشم🙃

🥺🫂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂