2777
2789
عنوان

خوابم نمیبرهههههه

304 بازدید | 68 پست

امشب نمیدونم‌چی شد علی رغم خستگی زیادی که داشتم و خوابم میومد ولی همچنان بیدارم....گوشی رو هم گذاشتم کنار و فایده ای نداشت.

ساعت 6:40 دقیقه ام باید پاشم 

به نظرتون کلا نخوابم چی میشه ؟ فردا صبح یه دونه کلاسم دارم‌.

من خاب بودم ساعت ۳ شوهرم رفت سرکار بیدارم کرد کفت در حیاط کلا باز بوده 

الان میترسم بخابم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دو تا دندون کشیدم الآنم بچم نق نق می‌کنه نمی‌خوابه یه ذررررره دستشویی کرده تو پوشکش بخوام عوضش کنم خوابش می پره عوض نکنم عذاب وجدان میگیرم😩چیه این مادر 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منکه اینجوریم.نمیدونم خوبه یا بد ولی وقتی شدیدا خوابم میگیره از تایم خوابم که بگذره و نخوابم سرحالتر از قبل میشم.ینی یه انرژی میگیرم که نگو.تقریبا ۷ ۸ ساعتی خبری از خواب نیستو میتونم راحت به کارام برسم ولی بعدش قشنگ بیهوش میشم و یروز بعد بیدار میشم

اکثرا موقع امتحانات زیاد اینجوری میشم چون خوندن رو نگه میدارم برا شب امتحان .خوابمم بیاد نمیخوابم و سرحال میرم امتحانمو میدم برمیگردم بیهوش میشم تا صبح روز بعد

منم دو تا دندون کشیدم الآنم بچم نق نق می‌کنه نمی‌خوابه یه ذررررره دستشویی کرده تو پوشکش بخوام عوضش ک ...

چقدرگیرمیکردم توی این موقعیت😂خیلی عذابهداخر پاکش میکردم بیدارمیشد

پاکش کن بادستمال مرطوب نشورش

صبح میشوری

عثض کردی سریع بزن خودتو بخواب 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چقدرگیرمیکردم توی این موقعیت😂خیلی عذابهداخر پاکش میکردم بیدارمیشدپاکش کن بادستمال مرطوب نشورشصبح می ...

همین الان خوابش برد 😭😩

یه ساعت دیگه می‌دونم بیدار میشه اون موقع تمیزش میکنم شاید تا اون موقع بقیه دستشوییشو کرد اینطوری خوبه؟

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ای بابا 💔  من تا حالا چنین تجربه ای نداشتم و میترسم فردا نتونم برم کلاس

نمی‌دونم. چون اولین بار هست میتونی یانه 

ولی من بارها برام پیش اومده 

میتونی قبل کلاس قهوه بخوری اگه داری 

اگه حتما باید بری 

اگه مهم نیست و میشه نری بگیر بخواب و به بدنت فشار نیار 

من عادت دارم

منم دو تا دندون کشیدم الآنم بچم نق نق می‌کنه نمی‌خوابه یه ذررررره دستشویی کرده تو پوشکش بخوام عوضش ک ...

هعییییی خیلی سخته واقعاً 

بچه داری واقعا سخته و صبر عظیمی میخواد😅

همین الان خوابش برد 😭😩یه ساعت دیگه می‌دونم بیدار میشه اون موقع تمیزش میکنم شاید تا اون موقع بقیه د ...

چند وقتشه

یک ساعت نمیسوزه

اگه پوستش حساس نیست بگیربخواب 

ولی باورکن نمیتونی😂خیلی سخته 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

حق داری والا 🥲درو قفل کنید بخوابید

میترسم دزد اومده باشه تو حیاط قایم شده باشه

حیاط ما خیلی جا داره واسه قایم شدن،،تو دسشویی رو شوهرم نگاه کرد چیزی نبود ولی بالای پله هارو ندید

خودمم میترسم برم چک کنم،البته باز میگم اگه کسی متوجه میشد در بازه  دوچرخه هارو اول میبرد چون دوچرخه بچه هام سرجاشونن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منکه اینجوریم.نمیدونم خوبه یا بد ولی وقتی شدیدا خوابم میگیره از تایم خوابم که بگذره و نخوابم سرحالتر ...

دقیقاً منم همینطورم‌😂 ولی خب فقط چند ساعت خوبم مثلا مطمئنم تا فردا صبح ساعت 11 نهایتا انرژی دارم بعدش به شدت دچار افت انرژی و ضعف و ... میشم، واسه همین میگم‌ شاید برای کلاسم به مشکل بربخورم چون انرژیم که میره انگار باتریم تموم‌شده باید چند ساعت بخوابم حتماً 

چند وقتشهیک ساعت نمیسوزهاگه پوستش حساس نیست بگیربخواب ولی باورکن نمیتونی😂خیلی سخته

دو ماهشه

آره بخدا الان دستمال مرطوب دستمه نمیدونم بازش کنم یا نه 😂😂😂😂