2777
2789
عنوان

اخ از بی مادری 😭😔

165 بازدید | 23 پست

کاش میمردم زودتر میرفتم پیش مامانم چقد دلتنگم و این دلتنگی روز بروز بدتر میشه بخدا هم براش قران میخونم هم فاتحه هم خیرات هم میرم سر خاکش ولی هیچی دلمو اروم نمیکنه انگار ی زخم عمیق رو قلبمه ک دائم داره ازش خون میچکه....خدا خستم دلم مامانمو میخاد 💔💔😔😔

روحش شاد 

منم سالهاست همینم و هیچوقت جاش خوب نمیشه 🙂

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مامان ندارم خیلی سخته هیچ کسم درک نمی کنه همه میگن مگه فقط تو مادرتو از دست دادی 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

خدا صبرت بده عزیزم ❤️

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

منم مامان ندارم خیلی سخته هیچ کسم درک نمی کنه همه میگن مگه فقط تو مادرتو از دست دادی

اره ب منم میگن مگ بچه ای نمیدونم فلانی از بچگی بی مادر مونده بابا هممون بدبختیم کسی ک مادر نداره دلش اشوبه فرقیم نداره چن سالته هیچکس نمیفهمه منو جز کسی ک مث خودمه 💔