2777
2789
عنوان

رفتار عجیب شوهرم

215 بازدید | 10 پست

اصلا بددل و گیر نیست تاحالا ازش غیرتی شدن و ... ندیده بودم حتی خیلی وقتا خودش منو می‌فرستاد واسه کارای مردونه ( کمی تنبله)

بعد امروز تلفنی با املاکی صحبت می‌کردم یهو قاطی کرد تو خونه بلند بلند حرف میزد و اعتراض می‌کرد ک اصلا نیاز ب فروش نبود و ... 

منم دیدم نمیتونم صحبت کردم قطع کردم و با عصبانیت گفتم این چ طرز رفتاره و ... با بغض رفتم اتاق 

اومد کلی منت کشی کرد آشتی نکردم نیم ساعت بعد اومد کلی احساساتی شده بود بوس و ..گفت حقیقتش خوشم نیومد با یارو صحبت کنی املاکیه صداشو لوس می‌کرد و ... 

خیلی برام عجیب بود هیچوقت حساس نمیشد رو این مسائل حتی قبلا پیش اومده بود ک گفته بود فلانی چقدر روت زوم بود و ... یا یبار من با تعمیرکار صحبت کردم شوهرم ماشینو برد بعد اومده بود میخندید میگفت تعمیرکار ممو دید خورد تو ذوقش منتظر بود با یه خانم رو دررو شه 

من تعجب میکردم چرا غیرتی نمیشه

ولی حالا سر یه تلفن اینطوری کرد ! یعنی علاقش و حس تعلقش بیشتر شده؟ یا ناامنی ؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت به تو خبلی اعتماد داره و این خبلی خوبه ولی خب من خودمم همین مشکل رو دارم و حتی اینجا درخواست کمک کردم ولی متاسفانه برای جنسیت فکر کنم سایت رد میکنه 

در کل شوهرت طرف پشت تلفن رو میشناخت