2777
2789
عنوان

رانندگی بلد نبودن خیلی چیز بدیه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 44 پست
همه همینیم منم خودمو خیلی سرزنش میکنم ولی از دور که بخوای بهش نگاه کنی میبینی فقط خود آدم زجر میکشه ...

آره زجری که می کشیم فقط خودمونو داغون می کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو برو یاد بگیر خجالت میکشم چیه آخه، انقد همسن خودت میان، نیومدن هم مهم نیست چون مطمئن باش هیچکی ب ...

آره حتما میرم ولی کلا خجالت می کشم که الان بلد نیستم

اونایی ک بعد من گواهینامه گرفتن دارن ماشین میروننمن یکم فوبیا دارم نشد کامل بشینم پشت فرمونیه چسی می ...

تو بشینی اوکی میشی آدم اینجوره بوده تو فامیل ما

برو الان یاد بگیر 

خیلی خوبه مامان من نتونست بگیره حامله سد نشد و کلا زندگی سخت شد (جنگ عراق و اینا) بعدها ناراحت بود که چرا نگرفته

منم بابام مثل بابای تو فکر میکرد نرها بهتر میتونن ماشین رو کنترل کنن و زنها دور از جون جمع احمق و بیعرضه هستن جز خواهرای عفریته ش البته 

برو یاد بگیر با کسی هم نگو داری میری  

من بیست سالگی گواهینامه گرفتم خونه بابام بزور بهم ماشین میداد و چون ماشین بهم زیاد نمبدادن دست فرمونم خوب نبود ولی کوتاه نیومدم و کم و زیاد میشستم پشت فرمون

تا اینکه ازدواج کردم ماشین خریدم همسنای شما بودم اون موقع 

درسته گواهینامه و تجربه کمی داشتم ولی خوب زیادم با تازه کار فرقی نداشتم اما چون ماشین خودم بود هر روز میتونستم بشینم و تمرین کنم و الان واقعا برام کار راحتیه