2777
2789
عنوان

ویزیت انلاین

56 بازدید | 11 پست

بچا نسخه هم میدن اینجوری؟!

من میخواستم برم روانپزشک منتها انلاین راحتترم حضوری سختمه..

و اگه کسی مراجعه کرده ب کسی خوب بوده اسمشو بم بگه

شاید انلاین داش ویزیت

کلینیک ارگانیک مایندد ویزیت انلاین روانپزشک هم داره

نسخه هم میدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه مشکلی داری عزیزم؟ اره نسخه هم میدن من چندسال پیش برای اضطرابم نوبت انلاین گرفتم اتفاقا قرصا خیلی تاثییر مثیت داش ولی متاسفانه اسم دکتر یادم نیس توی دکتر ساینا پیداشون کردم 

چه مشکلی داری عزیزم؟ اره نسخه هم میدن من چندسال پیش برای اضطرابم نوبت انلاین گرفتم اتفاقا قرصا خیلی ...

اظطراب و وسواس ذهنی..مشکل خواب...عدم تمرکز...همچی قاطی 

سید سجاد موسوی

تهران- خیابان شریعتی - بالاتر از مرکز خرید نگین ظفر - کوچه صادقیان - ساختمان پزشکان پارس - طبقه چهارم

021 2670 2691

021 2670 2689

مطمئن نیستم ولی 4 5 به بعد زنگ بزن اگرم قطعیه زود بزنگ ممکنه زود وقت نده سرش شلوغه 

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.