2777
2789

🫠 حوصلم پوکید 

سوال های رندوم بپرسید 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ مورد علاقه ات چیه

صورتیییییییی تا ابددددد 

چرا جدیدا این رنگو نسبت میدن به پیکمی ها؟ ارامش خالصه این رنگ البته در بعضی از طیف ها 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اولین بار ماست چجوری درست شده

یه ذره ماست از بالا قرض گرفتیم باهاش ماست زدیم احتمالا 

اگه برگردی عقب چکاریو هیچوقت انجام نمیدی

تقریبا هر کار کردم ارش پشیمون نیستم واقعا چون شده تجربه یا حداقل اون‌ لحظه لدت بردم 

ولی یه چیزو پشیمونم ازش اونم ایستادن توی روی خانوادم برای رفیقم که اثبات کنم ادم خوبیه ولی مار ار اب درومد و حرف خانواده درست بود نمیگم حتی از رفاقتی که کردم پشیمونم میگم از ایستادن کقابل خانوادم و دفاع از یه غریبه پشیمونم

چی روبه روته؟؟؟

صندلی پر از لباس هایی که صبح مامانم ببینخ این جاست جرم میده