پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8667 عنوان خواهش میکنم برای بیمارمون دعاکنید😭 81 بازدید | 7 پست دندوناشو کشیدە ولی چندروزە خوب نمیشە 😭😭😭انقد دلم میسوووزە کە دارم دیوونە میشم خیلی درد میکشە بمیرم😭میشە دعا کنید درداش کمبشە؟؟منم براتون دعامیکنم خیلی ناراحتم بخدا هرکس دعا کرد یا حمد خوند لایککنە منم براش بخونم 1404/08/25 | 01:27 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فانیرامانی عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 6481 کاچی درست کن بخورهیا حلوا با شیره طبیعی و روغن حیوانی درست کن
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8667 کاچی درست کن بخورهیا حلوا با شیره طبیعی و روغن حیوانی درست کن چشم ممنون از راهنماییتوناستخوان دندونش سەتاشون بیرونە،برای همین انقد درد دارەانقد ناراحتمممم😭
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8667 ۷ تا حمد خوندم ان شاءالله حالشون هر چه زودتر خوب بشه چقد خوشحالم کردینخیلی ازتون ممنونملطف کردینمنم برای شما خوندم،باز هم میخونم
طاووسبهشت عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 723 چقد خوشحالم کردینخیلی ازتون ممنونملطف کردینمنم برای شما خوندم،باز هم میخونم خواهش می کنم عزیزم خیلی ممنونم خیلی لطف می کنی میشه برای خودم و خانوادم دعا کنی خونه بخریم ۲۴ ساله مستاجریم تنبلی تخمدانمون و افسردگیمون خوب بشه دیگه قرص نخوریم پولدار بشیم بریم سفر های زیارتی مشهد کربلا نجف خیلی ممنونم
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8667 خواهش می کنم عزیزم خیلی ممنونم خیلی لطف می کنی میشه برای خودم و خانوادم دعا کنی خونه بخریم ۲۴ ساله م ... چشم اگر قابل باشم حتمااا دعامیکنمان شااللە زندگیتون همیشە بر وفق مرادتون باشە عزیزم ♥️♥️♥️