2777
2789

به مانانم نشون دادم میگه معمولیه خوبه انتظار چی داری پسر نباید خشگل باشه 

ولی در کنار من خیلی به چشم میاد

نمیگم خشگلم ولی خوب خوبم بننظرم 

بعد میگه میخوام عمل کنم منم میگم خوشم نمیاد 

میگه تنفسی مشکل داره 

به مامانم گفتم. گفت نزار خیلی چهره اش بهتر از تو میشه 

بعد دندونام میخواد لمینیت کنه 

میخواد به خودش برسه قبل خواستگاری 😐😐😐

کاربری برای دوتا دوسته 

خب مشکلش چیه؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برسه لمبنت که خوبه بنطرم کلا کتمپو یا لمینت بیشتر کار درمانی هست تا زیبایی وقتی دندون خوش فرم نباشه باید درستش کرد شوهر منم کامپو کرده خیلی خوبه که 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

چی بگم 

از طرفی موافقم مرد خوشگل نباشه زیادی تو چشم نباشه بهتره 

ولی خب از اون طرف بستگی داره ظاهر چقد برات مهم باشه ، واسه من خییییلی خییلی مهم بود. 

شوهرم حیلی جذابه ، خودمم خوبم جوری که امکان نداره یه جا برم بهم نگن چقد خوشگلی ولی خب تهش بهم خیانت کرد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 

اما ظاهرش هنوژ واسم عادی نشده

حَسبی الله💫🍃
نکه بهش میگید زشته نه می‌ذارید به خودش برسه چیکار کنه دقیقا ؟

من نمیگم دوستام میگن😂

بهش میگن اییی خر شانس 

یکی از دوستام گفت رسما مثل سیب سرخی که نصیب شغال میشه نصیب این شدی و شنید و خیلی ناراحت شد 

خیلی ها به چشم میارن این قضیه رو 

کاربری برای دوتا دوسته 

دوست ندارم از من خشگل تر بشه دوستام و آشنا ها انقدر این موضوع رو گفتن میخواد عمل کنه 😐😂

طفلی شوشوت

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

چی بگم از طرفی موافقم مرد خوشگل نباشه زیادی تو چشم نباشه بهتره ولی خب از اون طرف بستگی داره ظاهر چقد ...

من خودم حقیقتا همش قیافه دوست پسرای دوستامو یا عقب ماندگی پسره رو مسخره میکردم و میگفتم مگه چی داره که پای پسره مونده و شد داستان خودم 

ی سری داشتم باز به دوستم استوری یکی از دوستامو نشون دادم گفتم واقعا دختره سر تر از پسره اس خیلی حیف شد بعد دوستم دوباره جلوی پاتنرم گفت حیف تویی که گیر این افتادی 

برای من ظاهر قبلا شاید مهم بود الان ولی برام چهره مهم نیست توجه و صبر الویت قراره دادن خودمه 

کاربری برای دوتا دوسته 

چی بگم از طرفی موافقم مرد خوشگل نباشه زیادی تو چشم نباشه بهتره ولی خب از اون طرف بستگی داره ظاهر چقد ...

جدا شدی دیگه ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

جدا شدی دیگه ؟

نه نشدم، به این راحتی نیست.

تنها دلیلی که موندم این بود که قبل اینکه من بفهمم کات کرده بود و فقط چت بود و خیلی پشیمون بود و به پام افتاد و التماس و.. 

منم گفتم فقط 1 فرصت دیگه بهت میدم ، تکرار کنی جدا میشم

حَسبی الله💫🍃
اون چشای وزقی را چرا موقع انتخاب باز نکردی😔

من تایپ ندارم اصلا 

تمام توجه برای منه هرچی میگم میخوام بخرم برام میخره 

برای ۲۰ دقیقه دیدم شده دوساعت تو ترافیک و راه مونده 

وقتی حالم خوب نیست باهام حرف میزنه 

وقتی قاطی میکنم داد میزنم هیچی نمیگه سعی میکنه آرومم کنه 

البته کلی رفتارای بچه گونه هم داره مثل ی دفعه تو جمع مثل بچه ها قهر میکنه با من 

اخلاق منفی هم زیاد داره هااا 

مثل اینکه ی دفعه دو سه روز حال منو نمی‌پرسه منم زنگ نمیزنم بعد ی هفته دعوا داریم 

کاربری برای دوتا دوسته