2777
2789
عنوان

خردکن نخی

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب اینا نمیشه چیا خرد میکنید؟

چشمش نزنم خراب نشده فعلا

گوجه پیاز خیار 

چیزای دیگه امتحان نکردم 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

من داشتم عالی بود اما اما باید یه چیزی رو ریز کنی بعدش بعد از سه ماه نخش پاره شد و به زباله پیوست

والا اگه اینطوری باشه که پول دور ریختنه چون قیمتش هم ۳۹۰تومنه

[QUOTE=401441936]چشمش نزنم خراب نشده فعلا گوجه پیاز خیار چیزای دیگه امتحان نکردم [/QUOTEقلق خاصی دا ...

نمیدونم من همینجوری میکشمش

پاره بشه هم یکی دیگه میخرم قیمتی نداره 

چن ماهه داره کارمو راه میندازه ارزش داره خریدنش

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

بعد چیا خردمیکنید؟پس قابل تعمیره ؟

بیشتر پیاز،سه چهار بار نخو بکشی ریز تحویل میده.البته از قبل سه چهار قاچ میزنم به پیاز یا هر چی که میخوام خورد کنم.

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️