2777
2789
عنوان

خردکن نخی

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 30 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خراب اینا نمیشه چیا خرد میکنید؟

چشمش نزنم خراب نشده فعلا

گوجه پیاز خیار 

چیزای دیگه امتحان نکردم 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

من داشتم عالی بود اما اما باید یه چیزی رو ریز کنی بعدش بعد از سه ماه نخش پاره شد و به زباله پیوست

والا اگه اینطوری باشه که پول دور ریختنه چون قیمتش هم ۳۹۰تومنه

[QUOTE=401441936]چشمش نزنم خراب نشده فعلا گوجه پیاز خیار چیزای دیگه امتحان نکردم [/QUOTEقلق خاصی دا ...

نمیدونم من همینجوری میکشمش

پاره بشه هم یکی دیگه میخرم قیمتی نداره 

چن ماهه داره کارمو راه میندازه ارزش داره خریدنش

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بعد چیا خردمیکنید؟پس قابل تعمیره ؟

بیشتر پیاز،سه چهار بار نخو بکشی ریز تحویل میده.البته از قبل سه چهار قاچ میزنم به پیاز یا هر چی که میخوام خورد کنم.

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️