2777
2789
منم انگلیسی اصلا یاد نمیگیرم هر کار میکنم

چیا خوندی؟ چقدر خوندی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی میخونم حفظ میکنم همه میگن حفظ نکن خب اکی من حفظ نمیکنم ولی برای درک باید حفظ کرد دیگه خب هرکی ...

حفظ کردنی که با تکرار زیاد باشه، درک هم ایجاد میشه باهاش‌

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
حفظ کردنی که با تکرار زیاد باشه، درک هم ایجاد میشه باهاش‌

شما بلدید زبان؟

خیلی خنگم 

هر سوال انگلیسی میپرسن باید از خود سوال استفاده کنم نهایتا یه جواب yes و no بلدم 

شما بلدید زبان؟خیلی خنگم هر سوال انگلیسی میپرسن باید از خود سوال استفاده کنم نهایتا یه جواب yes و no ...

یه کم بلدم منم دارم میخونم.‌ زبان طول میکشه یاد گرفتنش. انگلیسی مباحثش زیاده.

شما بلدید زبان؟خیلی خنگم هر سوال انگلیسی میپرسن باید از خود سوال استفاده کنم نهایتا یه جواب yes و no ...

سوال جوابها رو زیاد بخون تکرار کن با صدای بلند

یه کم بلدم منم دارم میخونم.‌ زبان طول میکشه یاد گرفتنش. انگلیسی مباحثش زیاده.

خیلی ببینید هرچی میخونم آخرش هم باید به فارسی ترجمه کنم 

نمیدونم انقدر کلمه هستش انگار هر کلمه دریچه هزار کلمه دیگه رو باز میکنه 

هر صفت دریچه صفت های دیگه 

هر قید و اسم واینها 

کلا خیلی سخته خیلی  

سوال جوابها رو زیاد بخون تکرار کن با صدای بلند

شما چی سطحتون چجوریه ؟

کلاس میرید؟

چه کتابی میخونید ؟

خیلی برای شما هم اینجوری هست 2 ساعت طول بکشه جواب بدید 

خیلی ببینید هرچی میخونم آخرش هم باید به فارسی ترجمه کنم نمیدونم انقدر کلمه هستش انگار هر کلمه دریچه ...

وای  یعنی می‌شه من یاد بگیرم 

خیلی خنگم 

خیلی ببینید هرچی میخونم آخرش هم باید به فارسی ترجمه کنم نمیدونم انقدر کلمه هستش انگار هر کلمه دریچه ...

سعی کن به فارسیش فکر نکنی. تمرین میخواد. و به دریچه ها فکر نکن. همون جمله رو یاد بگیر فعلا. دریچه ها باشه بعدا😄

سعی کن به فارسیش فکر نکنی. تمرین میخواد. و به دریچه ها فکر نکن. همون جمله رو یاد بگیر فعلا. دریچه ها ...

آره ببین 

همه میگن به فارسی فکر نکن 

ولی والا من موندم به چی فکر کنم یه خود انگلیسی که هیچی تو ذهنم نیست به چی فکر کنم؟

😃

آره ببین همه میگن به فارسی فکر نکن ولی والا من موندم به چی فکر کنم یه خود انگلیسی که هیچی تو ذهنم نی ...

همونجور که میشنوی 

How are you?

و سریع میفهمی چی میگه بقیه رو هم همونطور یاد بگیر‌.

سعی کن به فارسیش فکر نکنی. تمرین میخواد. و به دریچه ها فکر نکن. همون جمله رو یاد بگیر فعلا. دریچه ها ...

به خدا راست میگم 

یک چیز   مثل friend 

FRINDSHIP داره 

نمیدونم friendly داره اینا 

نمیدونم چی کار کنم 

انقدر کلمه هستش خودش چند حالت اسم وصفت وقید داره لامصب