2777
2789
عنوان

از جاریم بدم میاد راهش ندادم

413 بازدید | 24 پست

سلام من نزدیک دو سال زایمان کردم نه زنگ زد زایمانم را تبریک بگه واین دو سال وقتی از تهران میومدم اصلا نیومد خونمون بردار شوهرم هم نیومد ه تا الان بچه بردارشا ببینه اون چند وقت پیش اومدن از تهران زنگ زدن میخوام بیاییم خونتون ما گفتیم نیستیم فرداش دوباره زنگ زدند باز گفتیم خونه نیستیم تازه چی اَشغال واسه خونواده خودش زایمان میکنه کادو پول بالای دو میلیون میزاره بعد برا بچمویه عروسک خریده بوده این را مادر شوهرم گفت ..از اون روز که فهمیدم میخواسته برا دبدن بچم یه عروسک بیاره خیلی عصبی شدم به نظرم که خوب کردم راهش ندادم

بله خوب کردی دوری و دوستی 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

تواز اونم بدتری دیگه حرص نخور

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تواز اونم بدتری دیگه حرص نخور

حس عذاب وجدان نده از اون بدتر نیست فقط برا خودش ارزش قایله 

توهم زنی دوست داری اعضای خانواده آن دوسااااال نیان دیدن بود بعدم بیان با ی عروسک؟؟؟؟

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

یعنی این دو سال همدیگرو ندیدن حتی داداش ها؟

نه نیومدن زنش اجازه نمیدع که بردار شوهرم تنها بیاد خونه ما اگه بفهمه خشتکشا در میاره این سری هم گفته زنم گفته بریم یه سر خونه بردارت

نه نیومدن زنش اجازه نمیدع که بردار شوهرم تنها بیاد خونه ما اگه بفهمه خشتکشا در میاره این سری هم گفته ...

بگو لازم نکرده 

حس عذاب وجدان نده از اون بدتر نیست فقط برا خودش ارزش قایله توهم زنی دوست داری اعضای خانواده آن دوساا ...

نمی دونم ولی برای کسی که زنگ بزنه بیاد روم نمیشه بگم نیستیم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نمی دونم ولی برای کسی که زنگ بزنه بیاد روم نمیشه بگم نیستیم

چون مث من و خیلی های دیگه کم رویی همین باعث میشه احترام تو نگه ندارن 

بعدم میشینی حرص میخوری چرا با من همچین رفتاری کردن