2777
2789

بچه ها من همیشه حال روحیم بعد دوران پریود دوران قبلش دوران بعدش

توی بچگی سختی خیلی زیاد کشیدم واقعا زیاد اون زمان ضد حال ها و غم های بزرگی تحمل کردم ولی زیاد غمگین نبودم انگار حواسم پرت چیزای دیگه میشد بیشتر 

نوجوان شدم یک دوره افسردگی رو طی کردم بعد رفتم دانشگاه بهتر شدم ازدواج کردم خیلی حالم بهتر شد قبل ازدواجم خوب بودم ولی کلا همیشه غم داشتم خیلی حساسم یک چیزی میره روی مخم وسواس فکری میگیرم 

زندگیمم خوبه البته مشکلاتم زیاد دارم ولی خودم تحصیل کرده ام شاغلم شوهرم اخلاقش خوبه ولی نقاط ضعفی هم داره که من همش به اونا فکر میکنم به کارای بدی که خانوادش باهام کردن به کارای بدی که خانوادم با خودم کردن فکر میکنم به همه چیز های منفی دیگه دارم دیوونه میشم یعنی من تا آخر عمرم محکوم به این حالت افسردگی ام؟؟؟؟

کسی اینجوری بوده خوب شده باشه

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خیلی ها همینن

جدی؟ 

پس چجوری زندگی کنیم

من همیشه با یکم حال غم زندگی میکنم سرکار میرم درس میخونم

این حال بده بین ۹۰ تا ۲۰ درصد در نوسانه بعضی اوقاتم صد میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی؟ پس چجوری زندگی کنیممن همیشه با یکم حال غم زندگی میکنم سرکار میرم درس میخونماین حال بده بین ۹۰ ت ...

ببین یکمیش هم به خاطر مزاجه درموردش مطالعه کنی میفهمی که دقیق داره حالات روحیتو توصیف میکنه وسواس فکری ،غم. فکرهای عمیق کردن ، حالت درونگرایی بزن نت بخون 

ببین یکمیش هم به خاطر مزاجه درموردش مطالعه کنی میفهمی که دقیق داره حالات روحیتو توصیف میکنه وسواس فک ...

اره مزاحم سودا شده خیلی اهل مزاحم ولی هرکار میکنم از بدنم نمیره

حنا بزارکف پاهات ببین تاثیری دارهنمیدونم تو هم دمای غروب حالت بدترمیشه

اره دقیقا شبا بدترم