2777
2789

دختره هم سن و سال خودمه 

اقا من خب بدجور سرماییم الان شهر ما سرده 😭

پنجره رو باز گذاشته

بعد دو بار بهش گفتم فلانی جان خیلی سرده میشه پنجره رو ببندی 

همینجوری سرش تو گوشی هر دو بارش حتی سرشو بالا نکرد برگشت باشه ۵ دقیقه دیگه

برم تو پذیرایی بشینمم تنها میمونه

چه غلطی کنم 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاشو خودت پنجره رو ببند

بکو یکم سرماخوردگی داری 

بگو لباست یکم سبک کن

اگر هم مهمون یه شبن پاشو برو  پذیرایی بخواب 

خودت به خاطر یه شب ناراحت نکن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

از مهمون بیزارم

بیزاااار

خدا رو. شکر هیچکی خونه م نمیاد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

منم تازگیا اینطوری شدم اصلا حوصله مهمون ومهمونی رفتن رو ندارم

بنظرت چرا اینطوریم ما؟؟؟ 

نکنه افسرده ایم؟؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

پاشو خودت پنجره رو ببند بکو یکم سرماخوردگی داری  بگو لباست یکم سبک کن اگر هم مهمون یه شبن پا ...

الان فکر میکنم میرم پذیرایی خیلی ببخشید به جهنم سیاه که ناراحت شه

من بکی از دلایلم اینکه خونم زود بهم میریزه حوصله تمیز کاری بعدشو ندارم.کلا ادم رودربایستی داری هستم ...

منم همینم🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻🙆🏻