2777
2789
عنوان

زمان و مکان مناسبی برای جوونی نبود

203 بازدید | 24 پست

من پسرم ۲۶ سالمه

۴ سال دانشگاه بودم ۲ سال سربازی 

از ۲۵ سالگی تو شرکت مشغول به کار شدم 

البته کارم هیچ ربطی به رشته تحصیلیم نداره 

اصلا دانشگاهم نمیرفتم الان همین شغل رو داشتم

خلاصه بگذریم

درآمدم ۲۵ تومنه

توی این ۱ سال و خورده ای با قرعه کشی ۳۰۰ تومن جمع کردم

آدم نمیدونه بخدا خونه بخره

ماشین بخره

طلا بخره

از فکر و خیال خوابم نمیبره

زمان و مکان مناسبی برای جوونی نبود

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

قبول دارم:)

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

300 تومن خونه میشه؟!

نه درآینده

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

فعلا فقط هرچی درمیاری طلا بخر خدا بزرگه.به فکر یه شغل برا خودت باش تا سرمایه جمع کنی و مهارت

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
فعلا فقط هرچی درمیاری طلا بخر خدا بزرگه.به فکر یه شغل برا خودت باش تا سرمایه جمع کنی و مهارت

من هیچی بلد نیستم

خیلی بی عرضه ام

طلای دست دوم یا بدون اجرت بخر

چشم

همین کارو کردم

اگر عیبی نداره میتونم شغلتون رو بپرسم؟

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

به قول حسین پناهی که میگفتاین بود زندگی!!!!!!

اصلا به خونه خریدن فکر نمیکنم 

دیگه فکر نکنم کمتر از ۱ ملیارد باشه

من هیچی بلد نیستمخیلی بی عرضه ام

یاد میگیری. بیفتی تو کار چندبار بخوری تو در و دیوار عرضه پیدا میکنی.تحقیق کن ببین چه کاری مناسبه که اروم اروم شروع کنی برای مقدماتش.از خدا خیلی کمک بخواه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کارشناسی چی خوندید

حسابداری