2777
2789
عنوان

دلم میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
یه مدت خیلی وابستش بودم به مرور کمتر شد. خونوادم هیچییی نمیدونن از این موضوع ۴ساله ریختم تو خودم بفه ...

اینو نگو خدا نکند بعد بچت  چی میشه عزیزم بخاطر بچت روحیت رو حفظ کن اوایل طلاق میری خونه مادرت کار پیدا کردی مستقل شو خودت خونه اجاره کن،کدوم شهری؟

ولش کن. نه خودتو اذیت نکن و نه بچتو .پاشو دو رکعت نماز بخون از خدا کمک بخواه و بسپرش به خدا مطمئن با ...

تا اون بخاد تقاص بده من ذره ذره اب شدم بخدا

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره پست فطرتم تا الان چن سری خیانت کردهالانم ازز ساعت۷معلوم نیست کدوم گوریههه جواب نمیده، خدا لعنت ...

خب عزیزم تو چرا بمیری 

خدا آدم های پست فطرت رو زودتر جونشونو بگیره که همه راحت شیمم

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

اینو نگو خدا نکند بعد بچت چی میشه عزیزم بخاطر بچت روحیت رو حفظ کن اوایل طلاق میری خونه مادرت کار پی ...

میدونی چیه وضو گرفتم دو رکعت نماز خونذم بعدش زنگ زدم حواسش نبود جواب داده صداشونو شنیدم🥲🥲😭😭😭

خب عزیزم تو چرا بمیری خدا آدم های پست فطرت رو زودتر جونشونو بگیره که همه راحت شیمم

کو بگیره؟ خرابا تو همه چی شانس دارن شوهر پست فطرتم تا منو نکشه نمیمیره

میدونی چیه وضو گرفتم دو رکعت نماز خونذم بعدش زنگ زدم حواسش نبود جواب داده صداشونو شنیدم🥲🥲😭😭😭

خوب عزیزم خدا داره بهت نشون میده که دیگه تحمل نکنی دست بکار بشی عزیزم بنظرم به خانوادت  بگو تحمل این غم از مرگ هم سنگین تره😢شاید بهت راهکار بدن ،پنهان کردن واس وقتیکه  که فک میکنی شوهرت درست بشه  و دیگه خیانت  نکنه، خدا به آدم عقل داده پس تصمیم درست رو بگیر اینقدر خودتو  و بچتو عذاب نده اون بچه الان با شادی تو شاده و با غم تو غمگین میشه 

خوب عزیزم خدا داره بهت نشون میده که دیگه تحمل نکنی دست بکار بشی عزیزم بنظرم به خانوادت بگو تحمل این ...

ددعا کن برام😭