2777
2789
عنوان

دلم میخاد

135 بازدید | 22 پست

دلم میخاد یه مرگ مغزی

یه فراموشی 

یه کما😔😭

دعا کنین خدا جونمو بگیره راحت شم خیلی خستم این همه درد وو غم حق منی ک حتی ازارم به یه مورچه هم نمیرسه زیادیههه بخدا زیاده

خدایاااااا صدامو میشنویییی و هیچ کاری نمیکنی😭😭😭😭😭

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دوست دارم بمیرم ولی بمیرم اوضاع بهتر نمیشه هیچ بدتر میشه چون اونا دنیا هم باید عذاب بکشم ...

بخدا تا الان بخاطر بچم دارم نفس میکشم

وگرنه خودمو میکشتم

مگه چی شده؟

شوهره پست فطرتم تا الان چن سری خیانت کرده

الانم ازز ساعت۷معلوم نیست کدوم گوریههه جواب نمیده، خدا لعنتش کنهههه

هعی صبر هعی تحمل. آهای بالاسری ۴سال سوختمو ساختم تو که درست نمیکنیجونمو بگیر خب

عزیزم من تاپیکتو  خوندم آگه شوهرتو دوس داری و دل کندن سخته برات که هیچی،ولی آگه نه  جدا شو برو خونه مادرت میدونم که گفتی آبجیت  اونجاس  ولی به این فکر نکن برو سر یعنی کار هم کمک خرج خانوادت میشی هم خودت بخدا حالت اینجوری  بهتره بدترین درد عذاب تحمل خیانته  راه ها رو واس خودت نبند  نگو نمیشه  راه حل زیاد فقط این مرگ هست که هیچ راه دیگه ای نیست

واقعا درسته که میگن وقتی بچه دار میشی دنیا ازت یه گروگان داره☹️باید به فکر بچه ات هم باشی

دقیقا، همین الان انقد حالم بده گریه کردم بچم زد زیر گریه از شدت گریش استفراغ کرد، اون از بابای اشغالش، اینم از من 

خدا تورو قسم میدم به۱۴معصومت جواب اشکای منو نمیدی حداقل جواب اشکای بچه ی ۴سالمو بده😭😭😭😭

عزیزم من تاپیکتو خوندم آگه شوهرتو دوس داری و دل کندن سخته برات که هیچی،ولی آگه نه جدا شو برو خونه ...

یه مدت خیلی وابستش بودم به مرور کمتر شد. خونوادم هیچییی نمیدونن از این موضوع ۴ساله ریختم تو خودم بفهمن یه دقیقه هم نمیزارن بمونم تو این زندگی گوه، من افسردگی هم دارم میدونم بخام برگردم خونه بابام یه ساعتم نمیتونم دووم بیارم، از یه طرف بچه بیگناهم از یه طرف خونوادم ک نمیخام غصه منو هم بخورن فقط دلم میخاد بمیرم راحت شم

دقیقا، همین الان انقد حالم بده گریه کردم بچم زد زیر گریه از شدت گریش استفراغ کرد، اون از بابای اشغال ...

ولش کن. نه خودتو اذیت نکن و نه بچتو .پاشو دو رکعت نماز بخون از خدا کمک بخواه و بسپرش به خدا 

مطمئن باش خدا جای حق نشسته و یه روز تقاص کاراشو میده