2777
2789

اگه نئوکلاسیکه لوستر فرانسوی بگیر.یه مدل حلقه ی دیدم اونقدر زیبا و خیره کننده بود ک حد نداشت ولی گرون بود.ببینم عکسشو پیدا میکنم بزارم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بود ؟اسم برندی بگو یا پیجی که داره

من تو سرای ایرانی دیدم.حتما یه سر برو ببین الان اینترنت گشتم نبود.اونجا ۳۷ میلیون میگفت ولی فوق العاده خیره کننده بود

منم نئوکلاسک گرفتم . ترکیب سنگ و فلز خیلی خوشگله

ترکیب سنگ و فلز بیشتر سبک روستیک میشه ولی قشنگه.به نئوکلاسیک همین مدلای فرانسوی خیلی میاد

بد نیست به نظرت ؟خیلی ارزون بزنه ؟

اطلاع ندارم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ترکیب سنگ و فلز بیشتر سبک روستیک میشه ولی قشنگه.به نئوکلاسیک همین مدلای فرانسوی خیلی میاد

منظورم من همین لوستر فرانسویها که با سنگ و فلز کار شده عزیزم

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

آره ولی به نظرت از مد میوفته ؟چون من هر دقیقه نمیخرم

باید دکور خونت در نظر بگیری . ولی طرحیه که همیشه بوده و هست

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍