2777
2789

حتما شما خودت بچه کوچیک نداری

تو این آپارتمان ایی  که اندازه کف دسته و بیرون هم سرده نمیشه رفت بچه چکار کنه؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من ارومه

ولی بعضی وقتا مخصوصا وقتی مهمون داریم جو گیر میشه

هر چی هم میگیم گوش نمیده

واقعا بعضی وقتا پدر مادرم نمیتونن کنترل کنن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
حتما شما خودت بچه کوچیک نداریتو این آپارتمان ایی که اندازه کف دسته و بیرون هم سرده نمیشه رفت بچه چک ...

آره بچه ندارم و اینکه آیا الان وقت خوابشون نیس پس کی میخان بخابن

بچه من ارومهولی بعضی وقتا مخصوصا وقتی مهمون داریم جو گیر میشههر چی هم میگیم گوش نمیدهواقعا بعضی وقتا ...

بله درسته ،همسایه بالایی چنان جیغی سر بچش زد معلومه دیگ از پسش برنمیاد

آره بچه ندارم و اینکه آیا الان وقت خوابشون نیس پس کی میخان بخابن

بچه های الان با قدیم فرق میکنن انرژی بیشتری دارن که تا تخلیه نشه نمیتونن بخوابن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
بله درسته ،همسایه بالایی چنان جیغی سر بچش زد معلومه دیگ از پسش برنمیاد

اره واقعا نمیشه

شما هم حق داری الان وقت استراحته

ولی کنار بیاید با هم

بچه داری برای همه هست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خداکنه نصیب منم بشه دلم بچه خواست😄

عزیزم انشاالله 

خدا کنه همشون سالم باشن و بپر بپر کنن

همسایه پایینی ما همش نق میزد از صدای بچه ی من از وقتی خودش بچه دار شده هر وقت بهش میگم ببخشید برای سر و صدا میگه من که نمیشنوم...🙂