2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به به مثبته مثبت

مبارک باشه

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فقط 5 روزه عقب افتادم و شبم زدم فکر کنم الکیه

ن عزیزم الکی نیس جدی جدی ی گوگولی داره وارد زندگیت میشه ک دقیقا خواب شبنه رو ازت بگیره.

خخخخخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فقط 5 روزه عقب افتادم و شبم زدم فکر کنم الکیه

من عقب نیفتاده بود و شب قبل خواب زدم و مثبت شد، ربطی نداره ، من پفکم خورده بودم فکر میکردم رنگ پفک باعث شده مثبت شه🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

فقط 5 روزه عقب انداختم الانم زدم فکر کنم الکیه اگر باشه من ی سقط داشتم خیلی میترسم خدا😭

۵ روز طبیعی من همون روز موعد باید میشدم نشدم شانسی زدم دیدم عه مثبت شد اما متاسفانه سقط شد و این فرشته کوچولومو باای وی اف خدابهم داد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فقط 5 روزه عقب انداختم الانم زدم فکر کنم الکیه اگر باشه من ی سقط داشتم خیلی میترسم خدا😭

ن الکی نیست

زود برو دکتر

اگ سابقه سقط داری تا شیاف و دارو بهت بده ک سالم بیاد بغلت ان شا الله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یدونه سقط دوماه داشتم. شوهرم ضعیفه خیلی دردسقط کشیدم

همین فردا برو تحت نظر و مراقبت باش دلیل سقطتتو پیداکن و داروهاتو مرتب بخور.

منم دوتا سقط مکرر داشتم فهمیدم بخاطر انعقاد خون هست تا۱۶هفتگی امپول میزدم تا بچم موند

عه روزی که فهمیدی نینی داری روز تولد منه🥲♥

تبکر بارداریمو خوندی؟؟؟