2777
2789

دبیر عربی ۲۵ سالشه صدام زد برای پرسش منم با اینکه خیلی کم سرم میشد دلو زدم به دریا و رفتم تا رسیدم گفت چه با اعتماد بنفس بعد خوندم البته بعضی کلمات رو درس یادم نمیومد ۱۷ شدم 😂😅دهم انسانیم 

از سر شب دارم فکر میکنم کجاش دقیقا اعتماد بنفس داشت دقیقا کدوم قسمتش بود 🤣

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

چرا ایرانی ها انقدر با اعتماد بنفس داشتن بقیه مشکل دارن؟

دقت کردم هرکس اعتماد بنفس داشته باشن و میکوبن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ایرانی ها انقدر با اعتماد بنفس داشتن بقیه مشکل دارن؟دقت کردم هرکس اعتماد بنفس داشته باشن و میکوب ...

دقیقا همینه 

فقط با این مشکل ندارن که خودتو بکوبی 

تا خودشون تعریف کنن که اونم یهو میبینی همکاری هم میکنن بعضیا 😂

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸