2777
2789

همون روز عملت شروع کن آناهیل بخور آبمیوه فقط آناناس شوری و تندی نخور ی ماه و نیم به پشت بخواب سرتم خم نکن گریه نکن وقتی میخندی صورتتو بگیر داروهاتو به موقع مصرف کن یک هفته اول غذای آبکی بخور تا ی ماه چیز سفت یا چیزی که حساسیت داری نخور قرص حساسیت به ماه اول یادت نره تا ی ماه و نیم گوش پاک کن یا دستمال داخل بینیت نکن 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چجوریه؟

منم والله نمیدونم فقطیه برش پایین بینی داده وبخیه ها هم داخلی ان فردا فقط میره که دکتر پانسمانشو برداره وچسب بزنه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
هزینش حدودی چند شد؟

چون کبدم چرب بود باید درمانش میکردم با ازمایش ها کلا خرج های که کردم طرفای ۱۰۰ ملیون بود

ولی خوده دکتر ۸۰ملیون گرفت 

اگه کبدیت چرب نباشه همون ۸۵ ملیون اینا بهت درمیاد

اینم بگم من پارسال عمل کردم الان شاید قیمتا تغییرکرده باشه

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !

چون کبدم چرب بود باید درمانش میکردم با ازمایش ها کلا خرج های که کردم طرفای ۱۰۰ ملیون بودولی خوده دکت ...

یه سوال چه ربطی به کبد چرب داره 🙄من هیچی از عمل بینی نمی‌دونم فقط می‌خوام برم عمل کنم خدا کمکم کنه😂

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂