2777
2789

یه نمونه دوست خودم ،از یه خانواده ی خیلی ضعیف حین تحصیل آشنا شد با یه آقای که موقعیت عالی داره 

کنار این آقا رشد کرد.  الان پست داک کانادا هستند 

البته خیلی خیلی نجیب و بی آزار و پرتلاش بود 

از این دسته ها که خدا عزت ویژه میده داشتید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره خداروشکر ان شاالله همه عزیز شن پیش خدا 

دخترمنم به همین صورته الان توسن۲۰سالگی خدا خیلی قشنگ داره نگاش میکنه هزار مرتبه شکر

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
یعنی مهاجرت به کانادا عزته؟ عجبب

چرا نباشه؟ تحصیلات را به بالاترین جایگاه رسوند از خانواده ی ضعیف رسید به خانواده ی خیلی اصیل 

همیشه یه ایمان داشت مثل کوه که با این سطح علمی بالا و مهاجرت سفت و سخت پای اعتقاداتش هست 

اینا اگر عزت نیست چیه

خواهرم .تا خونه بود به پخمه به تمام معنا .منی که تو هر جمعی میپرخشیدم زرنگ و اجتماعی بودم به واسطه ازدواج اشتباهم گوشه نشین شدم‌بچه هایی که اخلاق و رفتار پدرشون و برداشتن و ی سلام ساده بلد نیستن .همه میگن خودت اینقدر اجتماعی خوش زبون چرا اینا اینجوری.بعد خواهرم بی زبون و ساکت هیچ هنری هم نداره ازدواج کرد ۳ تا بچه داره خوش زبون و با تربیت و اجتماعی .میدرخشن همه جا .بهترین خانواده شوهر و شوهر .منم به خاطر رفتارهای شوهرم و اجتماعی نبودنش همش قایم میشم و با کسی ارتباط نمی‌گیرم 

خواهرم .تا خونه بود به پخمه به تمام معنا .منی که تو هر جمعی میپرخشیدم زرنگ و اجتماعی بودم به واسطه ا ...

نمیتونی مستقل از شوهرت کاری کنی؟ بچه ها را بیشتر بیاری تو اجتماع؟